2015. április 19., vasárnap

Ne dugd a fejedet a múlt porába......


,,Ne dugd a fejed a múlt porába, mert bele fulladsz.


Mi a szerelem szerintem? Joggal kérdezheted. De te is pontosan tudod..
Maximum jól elrejted magadban, mert félsz a változtatás jogától. Félted a vagyont, a házat, a megszokott unalmas, szeretet nélküli életedet. Közben a veséd, a szíved, a vérnyomásod lassan tönkre teszed. Meg éri, az álarcok mögé bújni? Mindenkinek szíve joga, ha ezt az utat választja. Szüleim is ezt választották, és mi lett a vége az álarcaik mögé bújtatott világból, álmaikból? Én egy új világképet festek elétek, mely itt van a küszöbön. Az emberiség csak akkor éli túl a politika, a nagyhatalmak ármányát, ha képes lesz látni, és élni a változtatás jogával. A szerelem fontos az életben. Olyan, mint a víz. Az egyént akarom feléleszteni bennetek. Nem vallással, dogmákkal, politikával tömni a fejeteket. Nem a halálra készítelek fel benneteket, hanem az itt és most. Az éltre! Az emberiség olyan nyomorúságban él, hogy nincs, már szükség még egy pokolra én úgy gondolom.
-Akkor, miért teszik pokollá a másik ember, vagy épp a saját életüket?
-Engem, ez foglalkoztat.
-Ez itt a nagy kérdés számomra.
-Elgondolkodtál már e barátom, drága olvasóm? Hm, talán nem… na, akkor most gondold át a saját élet utadat. Ma is tudsz változtatni rajta, hogy pozitívabban élj, többet tehetsz talán, mit te magad gondolni mertél valaha is. Az egész olyan egyszerű is lehetne. Csak az alapokkal van gond. Mekk Elek módjára épült a ház barátaim. Mindenki ismeri ezt a Magyar népmesét.smile hangulatjel
Katonaság, ugyan minek? Miért nem földeket művelnek, miért nem házakat építenek a szegény embereknek, miért nem ételt adnak az éhező gyerekeknek abból a pénz halmazból, milliárdokból, amit erre költenek? Ja mert politikusaink így rendelték el, hogy határok kellenek? Vallási, faji üldözések kellenek? Á értem már, ezért kell a katonaság. De a katonák nem emberek? Akik a parancsokat adják ki, akik végre hajtják, a parancsokat-életüket teszik ki, azért, hogy mások életét elvegyék netalán tán. Ők is emberek, ugye? Szent Györgyi Albert a C vitamint adta nekünk. Na, ő tudta, hogy mi az, amire szükségünk van, életünk minőségének, egészségünknek jobbá tételére. Millió feltalálóból, híres emberek sorából csak egyet emeltem ki, azokból a jó emberekből, akik életigenlő találmányaikkal az emberiség javát hivatottak szolgálni!
-Értitek mi a különbség? Ez csak egy példa a sok ezer közül.
Hogy is van ez? Én nem értem talán csak?
-Tréningeznek a pontonhidak minél hamarabb történő felépítésére. Na, miért nem házakat építenek, miért nem erre tréningeznek?
Szerintem, ha nem vagyunk képesek arra, hogy egyek legyünk, hogy az egyént tiszteljük, akkor hamarosan el fogunk tűnni a Világ Szinéről barátaim.
Mi magunk írtjuk ki a természetet, az emberi fajt vele együtt.
Emberek, ha nem képesek szeretni önmagukat, másokat is meg sebzenek!
Kinek milyen hatalom van a kezében, olyan mértékben tud károkat okozni másoknak. De a tudatlan, nem hiszi el, hogy saját magának is árt ezzel a magatartásformával! Na, itt a baj magja. Diplomába rejtett tudatlanság jellemzi, sok neves emberünk magatartás formáját. Tudósaink csodákat alkottak. De sajnos ők is eladták az akkor épp hatalmon lévő politikának vívmányaikat, kincseiket. Szerintetek az atombomba, jó dolog? Hatalmak harcolnak érte. Milliárdokat fordítanak rá. Semmi értelme, még is naponta meg teszik a nagy hatalmak fejesei, vezetői. De nem élné túl a III. világháborút az sem, aki a parancsot ki adná. Na, akkor miért jó? Annyi minden van, amit feltaláltak tudósok százai feltaláltak. De a politika, nem éppen arra a célra használja csupán, ami az emberiség fejlődését szolgálhatná. Repülőgép például. Gondolta volna szerintetek a feltaláló, hogy az ő tudásával gyerek ezreit fogják majd lebombázni nagy hatalmak? Milliók halnak meg általa. Nem erre a célra találta ki. Biztos nem tudta. Nem erre a célra fejlesztette ki az élete munkássága által. Van még oly sok ehhez hasonló vívmány, amit az emberiség ellen fordítanak.
De hol marad a lélek ezekből az emberekből? Van valóban szívük, tudnak egyáltalán szeretni, nevetni? Miért élnek, kinek? Mi a céljuk a pusztításon kívül? Ördög prímási vajon? Mert az biztos, hogy nem a Fény útját követik, a szeretetét!
Van szerelmük, családjuk? Rájuk sem gondolnak vajon? Annyi kérdés van bennem, amire keresem a választ.
De mindig arra a következtetésre jutok, hogy csak is mi tudunk változtatni az életünkön. Meg kell tanulni újra szeretni az egyént, az egységet kell szorgalmazni az új világ felé tartva! Vagy akkor jön a pusztulás, ha nem változtatunk ezen az életszemléleten, mit belénk neveltek a századok. A politikusok, a média, a rengetek romantikus sorozat. Melyek hamis ideálokat nyújtanak az életről, a szerelemről oly sokszor.
De nagyon ki fordultam a szerelemtől. Elkapott a gondolat, és akkor nem tudok meg állni, ha az élet szeretetére gondolok, és az ellene vétőkre. Sötét oldal ez nekem, nincs rá szükségem! Én az életet szeretem, az egyént építem fel. Szorgalmazom az egységet! Azt az egységet, ahol az egyének önmaguk lehetnek. Nem vallási nézetek áldozatai, dogmáké, politikáé. Szerintetek nekünk Wiccáknak miért nincs templomunk, aranyból, kőből, vagy bár mi másból? Mert mi nekünk az Univerzum, a természet ad otthont, ha felnézünk az égre, ott van minden előttünk, ami csak kell ahhoz, hogy tiszteljük a természet erejét, az Univerzumot. Isteneinket, amit mi magunk alkotunk meg magunknak. Nem kell oltár. Elég két darab kavics, egy szál mezei virág. Lám kész is az oltár.
Flanc… az kell a népnek? Oké. De akkor hol marad a lélek. Hol marad az igazi élet?
Hol a szeretet? Miért nem adják az éhezőknek azt a sok-sok pénzt, amit a templomokra költenek? Ja, a papoknak is meg kell élniük? Értem én. Isteneik adománya a hit, a Szent lélek vívmányai alá bújva, ők harácsolnak a legtöbbet. Persze szépen köpönyeg mögé bújtatják, azt, amit elvesznek a hívőktől. De a szegény hívő, meg van vezetve. Ő csak egy a gépeztükben. Miért nem szorgalmazzák, az egyén ön ismeretét, ez itt a kérdés? Mért nem arra nevelik őket, hogy szeresd az élet? Miért arra készítik fel a hívőket, hogy életüket is a halálra való felkészítésre pazarolják el?
Miért nem tanítják meg, mi a szeretet valójában, az önbecsülés, az egység ereje? Na, talán mert akkor vége volna a nagyvilági életüknek. Érthető, hogy tömik a fejeket, hittel. De ön maguk is ebben a tévhitben élnek vajon? Vagy csak az emberi hiszékenységet kihasználva, a tudatlanságot táplálják az emberekbe?
Én ellenük szólok!,, boszi
A test és a lélek örökös harca a gonosszal II
szerző:Fehérvári Judit wiccaanya
szerzői szám: Artisjus által védve: 141103003T


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya