2012. március 19., hétfő

Ne Ítélkezz,nem a mi dolgunk,majd ítélkeznek az Égiek!!

A Teremtő azon vágya, hogy Fényt osszon meg velünk sokkal hatalmasabb, mint a mi vágyunk arra, hogy azt befogadjuk. Minden, amire vágyunk már eleve nekünk lett szánva. Mégis akadályokat állítunk fel a Fény és önmagunk között: az egónkkal, féltékenységünkkel, ítélkezésünkkel, haragunkkal, bizonytalanságainkkal. Így csak aláássuk a kapcsolatunkat a Fénnyel.
A csupán az öt érzékünkre való támaszkodás az egyik oka annak, ha elszakadunk a Fénytől.
Bedőlünk az illúziónak csakúgy, mint annak az elképzelésünknek, hogy ha másnak több pénze van, akkor ő többre is képes, mint mi. Vagy amikor egy „képeslapra illően” tökéletes családot látunk, akkor elhisszük, hogy nekik nincsenek problémáik, bizonytalanságaik és csalódásaik, mint nekünk.
Azzal, hogy bedőlünk az öt érzék hamis valóságának, teret adunk a féltékenységnek, vagy ami még rosszabb, a gyűlöletnek.
Fontos, hogy folyamatosan emlékeztessük magunkat: A korlátozott öt érzékünkre hagyatkozva sosem láthatjuk a teljes képet.
Ezen a héten próbáld meg fenntartani a tudatosságot, hogy a dolgok csupán elvétve azok, aminek látszanak. Értsd meg, hogy amit más viselkedéséből látsz, az nem a teljes képe annak, ami igazából lejátszódik az életükben.
Légy nyitott a teljes kép befogadására, keresd az igazságot, és ne annak higgy, amit látsz. Ez majd segít a mások iránt érzett féltékenységed vagy frusztrációd hátrahagyásában, és abban, hogy ehelyett szeretetet és Fényt küldj, hisz csupán ennyit kell tennünk annak érdekében, hogy újra a Fényhez csatlakozhassunk.
Minden jót,sok sikert!wioccaanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya