2018. június 3., vasárnap

ÖNÁTOK!


                                                                           

FIGYELEM!

ÖNÁTOK!!!!
-A BŰBÁJ VAGY SZERELEM KÖTÉS VESZÉLYES ÉS ÁTOK AZ EGÉSZ ÉLETEDRE!
KÖNYÖRGÖM NE CSINÁLJATOK ILYET VAGY EHHEZ HASONLÓ FEKETE MÁGIÁT,MERT VESZTESEI MARATOK SAJÁT ÉLETETEKNEK,ÉS AZ ÖNMAGATOKRA RAKOTT ÁTKOT,VAN,HOGY LE SEM LEHET VENNI,ÉLETEKEN ÁT KÖVETNI FOG TITEKET!
-Ma is felhívott egy illető és bűbájt akart rakatni a ,,szerelmére,,!:(
Sajnálattal adom most tovább azt amit az illetőnek is mondtam, és BÍZOM abban,Ti NEM KÖVETTEK EL MAJD ILYEN vagy hasonló HIBÁT,hiszen a saját ÉLETETEKET TESZITEK TÖNKRE A FEKETE MÁGIÁVAL drága lelkek,de BOLDOGOK SOHA NEM LEHETTEK ENNEK HATÁSAI MIATT,ezt JOBB HA TUDOMÁSUL VESZITEK!
MIÉRT?
-A szerelmi kötés sokféle és sokszínű lehet, a szerelmi praktikák már attól a pillanattól kezdve segítik a mágia alkalmazóit, amikor a gondolat megfogalmazódik bennük, hogy párt szeretnének találni, és ezzel a gondolattal el is indul az ÖNÁTOK folyamata drága lelkek!
ÓVA INTEK MINDENKIT,KÖNYÖRGÖM NE TEGYÉTEK MEG!
-NE HASZNÁLJATOK SEMMILYEN NEMŰ,FORMÁJÚ BŰBÁJT KÖNYÖRGÖM!
ÁTOK,ÖNMAGATOKRA NÉZVE IS és a MÁSIK FÉL SZÁMÁRA IS ÁTKOT HOZHATTOK LÉTRE,AMI AKÁR KARMIKUS ÁTOK IS LEHET!
-amikor a megrendelő a számára megfelelő partner bevonzását kéri
amikor a megrendelő egy konkrét személy szerelmét szeretné megnyerni a mágia által.
Ez utóbbi két szellemi törvényt is sért, az egyik a szabad akarat törvénye, mert a kinézett „áldozat” sokszor nem tud arról, hogy ő ki van szemelve, mint hősszerelmes. Ez egy komoly probléma, mert sok esetben nem független, családos partnert ragadnak ki a családjából a meggondolatlan megrendelők. Ez szintén egy szellemi törvény megsértését eredményezi, ami a ne árts szabályként ismert. Az a család, ami egy ilyen kötés által esik szét, sokszor gyerekeket is érintve – ne szépítsük – itt a családtagok sérülnek, a keletkezett sebek sokszor az egész életükre kihatnak.
A karma, azaz az ok-okozat törvényét figyelembe véve kétszer is meggondolandó, hogy mit kérsz, mert a fagyi bizony minden esteben visszanyal, ha a szerelmi kötést kérők nem együtt, közös akarattal kérik a kapcsolatukra a szerelmi kötést. Sokszor előfordul, hogy aki a szerelmi kötés által szerezte meg a párját a szellemi törvények áthágásával, az saját maga is hasonló esemény áldozata lesz.
Sok „szakember” talál kiskaput a szellemi törvények megkerülésére, ez általában a beígért, vagy elkért ellenértékkel, összeggel egyenes arányban nő, minél többet fizet a megrendelő, annál inkább látja karmikusnak ezt a kapcsolatot.
Azok a mágusok, akik a szabad akarat ellenére, illetve a ne árts másnak szabály megsértésével hajtanak végre szertartásokat, fekete mágiát végeznek, tetszik vagy sem, ez így működik. Ezt azért hangsúlyozom, mert sok eseteben vállaják el a szakemberek, hogy egy kis energiával rásegítenek, hogy pl. a nős apuka ne csak hetente egyszer, hanem inkább többször járjon el a szeretőjéhez, pár hét múlva már ez sem elég, olyan energiát kér a megrendelő, hogy ez a jó ember hagyja már el a „szörnyeteg” feleségét…
-Én magam sokszor megkérdezem azt aki szerelmi kötést kért tőlem, tudja-e, hogy mit kér, mert sokszor nincs a fentiekkel tisztában.
- Azt se felejtsük el, hogy aki a kötést kéri, az is kötve lesz!!!!!
FIGYELEM!!!!!
NE HÍVJATOK FEL BŰBÁJ VAGY SZERELEMKÖTÉSÉRT, TUDNÉK SENKIRE BŰBÁJT VAGY SZERELMI KÖTÉST TENNI,MERT A LELKEM NEM ENGEDI MEG és a SZABAD AKARAT TÖRVÉNYÉT,NEM SZEGEM MEG SOHA SENKI KEDVÉÉRT,NINCS A SÁTÁNNAK ANNYI EREJE SEM PÉNZE,KINCSE,HOGY RÁTUDJON VENNI ERRE,HOGY EMBERI LELKEKNEK ÁRTSAK!
-Sok esetben többet szenved a kötés által az, aki a kötést kéri. Előfordult az is, hogy aki a kötést kérte, évekig a kötéstől szenvedett, nem tudott új kapcsolatot létesíteni, mert őt magát a kötés kötötte, de a partneréről eltávolították ezt az energiát, és új kapcsolatokat kezdett, míg ő maga ebben benne ragadt.
Sok helyen hozzáférhetőek a szerelmi kötések praktikái, ezért többen saját maguk oldják meg ezt, úgy, hogy nem is tudják igazán, hogy mit tesznek! 
Elárulom, hogy az ilyen ember ÖNÁTKOT RAK ÖNMAGÁRA DRÁGÁIM!
-A szerelmi kötéseknek van olyan területe is, amit a résztvevők közös, szabad akarattal együtt kérnek, ilyen pl az Egyházi esküvő is, ami Szentségnek számít, és Csodálatos Energiákkal Segíti a két szerelmes szív életét és kapcsolatát!
Amennyiben úgy érzed, hogy párkapcsolata nem úgy működik, ahogyan azt te szeretnéd, vagy nem tudsz párkapcsolatot létesíteni, kérj szakember segítségét, mert lehet, hogy rajtad is ilyen jellegű kötés van, szakemberek a beavatottak ezt teljes biztonsággal el tudják távolítani, ha nem karmikus az átok rajtad és segíteni fognak neked abban, hogy boldog lehessen az életed, vissza kaphasd a saját utadat,mert a bűbáj és a szerelemkötés egy fekete útra vezette a szerelmes szívedet, egyre mélyebben behatolva a lelkedbe+önbecsülésedet vette el, ami nélkül te ,,kivetett kutya,,lehettél csupán az életed napos oldalán is, hiszen a gondolataidat a bűbáj és a szerelem kötés uralta nem a TISZTA SZABAD AKARATOD drága lélek!
KÖNYÖRGÖM!
-Jussatok el egy tiszta szabad gondolatig és arra koncentráljatok, hogy mit akartok és váljatok egyre jobb emberré, hogy vissza kaphassátok a saját életeteket!
FIGYELJ PICIT RÁM!
-Aki jártas az ezotériában, jól tudja, hogy a gondolatokkal nagyon erőteljesen lehet befolyásolni a külvilági történéseket. Nincs ez másként akkor sem, ha nem mi magunk, hanem mások gondolnak rólunk valamit. Ezért van az, hogy jó „titokban tartani” céljainkat: ha másoknak elmondjuk, sokat árthatnak nekünk akaratlanul is, pl. ha azt gondolják, „szép tervek, de nem hinném, hogy meg tudja valósítani”. A gondolat ugyanis energia, amely bizony megzavarhatja saját energiaköreinket.
FIGYELJ CSAK MÉG EGY PICIT AZT TANÁCSOLOM,ÉS GONDOLKODJ EL SZAVAIMON,MIELŐTT A FEKETE MÁGIÁHOZ NYÚLNÁL!
ÁTOK a FEKETE MÁGIA,ELŐNYÖD SOHA NEM SZÁRMAZHAT BELŐLE,CSAK IS ÁTKOT TUDSZ EZZEL RAKNI ÖNMAGADRA IS!
-A szerelmi kötés során során tudatosan irányítják a gondolatokat azért, hogy megváltozzanak ezek az energiák. Minden mágia ezen az elven működik – más kérdés, hogy vannak fehér és fekete mágiák, és a szerelmi kötés a fekete mágia körébe tartozik, így veszélyes és káros is nem csak a másik fél számára,de arra a személyre is épp olyan káros aki a szerelmi kötést vagy bűbájt kéri a sátán követeitől!
Ezoterikus Szent Köteléknél használható a szerelem kötés mert itt a szerelmes szívek ugyan azt akarják SZABAD AKARATUK ÁLTAL, ez nem átok, hanem ÁLDÁS A LELKEK SZÁMÁRA,HISZEN SZENT KÖTELÉKBE LÉPNEK,EGYÉ VÁLNAK,EGYSÉGET ALKOTNAK!
A SZERELEM NEM ÁTOK,DE NEM IS FEKETE MÁGIA,HANEM EGY ISTEN ÁLTAL NYÚJTOTT CSODA ENERGIA!
-Szerelmi kötés lehet fehér mágia része is,ahogy az imént mondottam, amikor két szerelmes úgy dönt, hogy spirituálisan is megerősíti kapcsolatát vagy épp a kihunyt lángot akarja újraéleszteni. Ilyenkor mindkét fél akarata azonos, kettejük szerelmének erősítése!
FIGYELJ!
- Ám ha szerelmi kötést egy olyan ember felé alkalmaznak, akinek fogalma sincs erről vagy épphogy ellenkezik szándékaival, már fekete mágiáról van szó, és nagy problémákat okozhat neked is újra mondom,nem csak a másik fél számára!
KÖNYÖRGÖM,AZT TANÁCSOLOM SOHA NE ALKALMAZZATOK DÉMONI ERŐKET,MERT A TI ÉLETEK IS VÉGES ÉS EZZEL A NEGATÍV CSELEKEDETETEKKEL IS NEKTEK KELL MAJD ELSZÁMOLNI!
Szerző:Fehérvári Judit Wicca Főpapnö
Élettanácsadó,spirituális személiség fejlesztő terapeuta
Brighton

                                                                             

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya