2012. június 26., kedd

AZ ÉLET VIHAROS TENGERÉN,EVEZZ BÁTRAN TOVÁBB!!!!!wiccaanya

AZ ÉLET SZÉP!!!!!!!!Van egy történet egy férfiről, aki teljes bizonyossággal hitt a Fényben. Egyszer a várost amiben élt árvíz öntötte el. Az ember megtagadott minden külső segítséget, mert a Fény segítségében bízott. Egy barátja érte ment egy csónakkal, hogy felvegye, de a férfi nem szállt be. "A Teremtő segíteni fog" - mondta. Másnap egy helikopter érkezett a segítségére, de a fuldokló férfi nem fogadta el a ledobott kötelet. Ez volt az utolsó esélye, de ő továbbra is ragaszkodott hozzá hogy "A Teremtő fog megmenteni engem!". Végül megfulladt.

Akikor a férfi a Teremtő előtt állt üvöltött fájdalmában: "Miért nem mentettél meg?"

A Teremtő így válaszolt: "Mit gondolsz ki küldte a csónakot és a helikoptert?"

A történet tanulsága egy nagyon fontos lecke:
A bizonyosság tettek nélkül nem elég.HA FELADOD ELVESZETTÉ VÁLSZ ÉS A SÖTÉT OLDAL PRÍMÁSA MARADSZ!!SOHA NE ADJÁTOK FEL AZ ÁLMAITOKAT,A CÉLJAITOKAT,ELVEITEKET!!!


MINÉL JOBBAN RUGDOS AZ ÉLET,ANNÁL ERŐSEBBEK LESZTEK!!!!Aki ismer az pontosan jól tudja hogy mennyien próbáltak engem is eltiporni,megalázni,széttépni a  szerelmünket.MIVÉ VÁLTUNK VOLNA HA FELADJUK A PÁROMMAL??SOHA NE ADJÁTOK FEL HA VALAKIT SZERETTEK,VAGY HA VALAMIT SZÍVBŐL AKARTOK AZ ÉLETBEN ELÉRNI!!!!!!A LEGNAGYOBB KINCS AZ UNIVERZUMBAN A SZERETET,mégpedig az ÖNZETLEN SZERETET!!!!!!!

Azért jöttünk a világba, hogy mi magunk teljesítsük be a végzetünk. Ezért a mi dolgunk beszállni a csónakba, megragadni a létrát - erőfeszítéseket tenni - magunkért. Természetesen soha nem vagyunk egyedül a feladatunkkal, de a mi dolgunk elindítani a folyamatot a tetteinkkel.

Ezen a héten tegyünk meg minden szükséges lépést azért hogy a Fény beteljesülhessen az életünkben. Ha csak a fizikai világra összpontosítunk, az sosem hozz nekünk tartós boldogságot, de önmagában a spiritualitás sem. Mindkettőre szükség van hogy megtapasztaljuk a 100%-os beteljesülést.

Minden jót kívánok mindenkinek!!wiccaanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya