2012. július 16., hétfő

Mindannyian egyenlőek vagyunk,az Égiek előtt!!!

Ne Ítélj,hogy ne ítéltessél!!
Valószínű mindannyian átéltük már azt, hogy jobbaknak vagy rosszabbaknak éreztük magunkat másoknál: „Kevesebb pénzem van mint neki,” vagy „Okosabb vagyok, mint ő.” A spirituális úton járóknak viszont tisztában kell lennie azzal, hogy sem az öndicséretnek, sem az önbizalomhiánynak nincs helye az életünkben .

Soha nem tarthatjuk magunkat többre vagy kevesebbre másoknál, függetlenül a körülményektől.

Az élet arról szól, hogy az adottságainkat kihasználva minden pillanatban a lehető legtöbb Fényt próbáljunk meg feltárni.

Például, amikor spirituális úton járunk, a többséghez képest, lehet hogy több eszköz áll a rendelkezésünkre, amely segít minket a Fénnyel való kapcsolatunk erősítésében. Viszont azt, akinek több eszköz áll a rendelkezésére, egyben sokkal nagyobb felelősség is terheli, hogy Fényt tárjon fel mások és önmaga részére is.

Ezen összehasonlítások végetvetésének egyik módja, hogy az ebben az életben elvégzendő munkánkra összpontosítunk – ami nem más, mint a Fény feltárása. Ha igazán lefoglalna a saját, különleges munkánk, akkor fel sem merülnének bennünk olyan gondolatok, mint hogy kinek vagyunk az alá-, vagy fölérendeltjei.

Ne hagyjuk, hogy elterelje a figyelmünket a munkánkról az, hogy kinek mije van.

Spirituális szemszögből mindnyájan egyenlőek vagyunk. Ha valaha is ennek az ellenkezőjét éreznénk, akkor fordítsuk a figyelmünket arra, hogy képességeinkkel minél több Fényt hozzunk a világba.

Minden jót,Sok sikert Kívánok mindenkinek az ÉLETHEZ!!!wiccaanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya