2014. február 27., csütörtök

teret adni a fejlődésnek...

Teret adni a fejlődésnek.....

Amikor valaki fontos nekünk, meg akarjuk adni neki az összes választ, szeretnénk megvédeni a rossz dolgoktól, és megmutatni neki, hogyan lehetne boldogabb. A szavaink ilyenkor gyakran süket fülekre találnak, mert a személyes és spirituális fejlődésre senkit nem lehet kényszeríteni.

Ha igazán gondoskodni akarunk valakiről, egyszerűen szeressük őt olyannak, amilyen ebben a pillanatban. Engedjük meg neki, hogy hibázzon és a saját tempójában fejlődjön. Mint személyiség fejlesztő,minden napjaimat így élem. Szeretném arra sarkalni mindenkit akinek nyitottak a fülei, és a szemei, hogy találja meg önmagát, és váljon szabaddá. Mindenki tisztán születik a földre, csupán a külső környezeti hatások, és a magával hozott karmikus terhek alatt, sokan el vesztik a fonalat, vagy meghátrálnak.Vagy lusták tenni bár mit is,mert azt várják el, hogy majd valaki megoldja helyettük. ,,A sors,,szokták volt mondani oly sokan. Foncsor a tükör.
Te is úgy érzed foncsor talán a tükröd, elakadtál valahol, nem találod a kiutat? Bátran hívj fel személyes találkozóért.
Boszi hívó számom,nem emelt díjas!Tel,sz:06/70 252.1479 ( Előre is elnézést kérek, ha talán elsőre nem tudnám felvenni a telefont. valószinű, hogy dolgozom épp. Kérlek, hívj újra. remélhetőleg nagyobb sikerrel fogsz majd járni.) Köszönöm előre is megértéseteket.

Maradok tisztelettel: Fehérvári Judit (Wiccaanya személyiség fejlesztő,médium)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya