2017. február 8., szerda

ÖnképzŐ-d te magad vagy, mindenki más csupán szellő lehet a nyitott ablakodban.

,ÖnképzŐ 
Ön,te,mi,ti,ők!
Minden ember különleges,természetes ritmusával élve,lehet az csillagász,vasutas,vagy vadakat terelő juhász.Az egyéniség bárhol is forduljon meg,tudja,hogy pont ott,miért is van,mert tudatosan gondolkodik és nem a feladatokat kerüli el,ami esetenként ilyesztő is lehet,helyette a megoldásokat kutatja fel,hogy kiderítse mi a csoda is folyik itt.
Élőlények viselkedését, egyénisége határozza meg,az önmagához és embertársaihoz való hozzáállása során.
-Tudod, az a különbség,az öntudat és a vezérelt tudat között,ezért az ÖnképzŐmben Te választod meg,hogy ki vagy,ki vagyok,és hová tartasz,és ezért mit is kivánsz tenni,saját magad tempója szerint.
Egy a lényeg a szellőt soha ne becsüld le,ami kinyitja számodra az ablakot,hogy friss levegőhöz juthasson a lelked.
-Szeretnék egy dolgot előre is tanácsolni a hozzám ellatogató egyének számara,mégpedig azt,hogy az ablak mellé nyissanak ki ajtót is,és sikerrel járnak majd!
Én csak elindítom a szellőt,a többi már a szabadakaratotokon múlik.
-Minél hosszabb a tél,annál jobban várja a lélek a tavasz emberek! Nyissatok ki minél több ablakot,ajtót,jelképesen űzzétek el a telet azt tanácsolom mindenkinek.
Lázdók,példaképek ők?
Olykor,nem könnyű megtalálni,hogy kivel állsz szemben,ha nem a léleknél kezdi az egyén a félelmei feltárását.
-Igen könnyebb megtalálni egymás közti hibáit,különbségeit az emberbek,mint megtalálni az egymás közti hasonlóságokat ezt tapasztaltam eddigi életem során. Ezért megéri az azonosságok elsajatítását szorgalmaznom,hiszen Egységet alkotunk mi emberek,a természettel,ha elfogadjátok,ha nem!
Az évszakok is váltják egymást,még is egységet alkotnak azinossagaik által.Kikell alakítani a barátságot önmagaddal szemben,mielőtt komolyabb feladatokkal bíznád meg az egyéniségedet. Életciklusaidat fel kell emelni tudatos szintre,hogy remek ,,csapatot,,alkothass önmagaddal.Azt tanácsolom,hogy izgatottan kezdj neki az életminőséged jobbátételének,épp úgy mint az első szerelmi kapcsokatodhoz.A lelked egy titokzatos labirintus,amiből árad a meleg éltető szeretet,és mivel van az életedben pozitív mozgás,szebbé teheted léted minden pillanatát.Ehhez sokszor igen hosszú,kemény munkára van szükség ez igaz,mert minden ember más és mást hozott magával a Földi léte során.De az is igaz,hogy a jó munkának az eredménye sem marad el.Tehát ne aggódj,ha talán úgy véled,hogy lassan haladsz az utadon,mert nincs lassú haladás,csak is egyéniségek fejlődése sajatos életciklusaik alapján!
Izgalmas dolog eldönteni,szabadon szárnyalva az életet,hiszen úgy tekintesz bele a tudatalattidba,ahogyan megélted,és nem úgy ahogyan vezérelte a külvilagod.
Wicca tanácsadóként én úgy érzékelem az ember is olyan mint a természet,hiszen a zöld táj is zöld marad,ha tisztelettel tekintesz rá,épp úgy mint a személyiséged is boldogabbá válik,sikeresebbé,ha tisztelettel tekintesz önmagadra!
Hidd el,jobb társaságban utazni az életvonatán,mint egyedül,ezért jobbá kell tenni önmagunkat,hogy lelkünk ne magányosan kóboroljon,szivünk szerethessen és ezáltal életünk jobbá,boldogabbá válhasson!
-Nagylelkűségedet gyakorolhatod utadon egyéniséged érdekében és az öntudatraébredésed nem marad el tőled sem.
Borúra,derű eljön,ha megtalálod önmagadban az egyéniséged közelségét!
Várva várt,eredménye az önfejlesztésednek nem marad el!
Elért eredményeidnek egyike....pl.
-Egyre ritkábban válaszolsz majd,a kritikus,cinikus emberek megjegyzéseire,mert annál nagyobb béke lesz már a szivedben,mint a feléd irányuló cinikusok szavaiban!
Körülményeid jobban alakulnak egyéniséged által.
-Nem kerülöd a tarsaságot,de a szöcskéből tudod,hogy soha nem lesz sáska a tiszta levegőd által,amit a tudatod irányít és nem a sáskák hada,ami eddigi életedet tizedelte meg!
Az élet nem tömeges fájdalmak olimpiája,ne versenyezzetek azt tanácsolom.
Valaki rátok kiván licitálni a bajai,betegségei által,semmisé téve saját betegségeiteket,félelmeiteket,ne is törődjetek velük,mert az emberi tevékenységeknek nagy szerepük van a kommunikációban is.
Annyit mondj csak nekik,te nem futsz versenyt az idővel!
-Azt szoktam volt mondani,a mosolygós ember arcát is verték viharok,csupán megtanulta uralni a szelet,ami felkorbácsolhatta volna az állóvíz tükrét.
Megitélheti életedet bárki kivülről,de tudd,hogy lehet ő féluton feladta volna,azt amit te nem adtál fel még ma sem!
Élet az életben,szó a szóban,átkelhetsz az egyéniségek útjára,szabadon,senki nem foghat szavadon!,,
Tulajdonos/szerző:Fehérvári Judit wiccaanya,Főpapnő
Budapest
Bejelentkezés,időpont egyeztetése szükséges onlájn tanácsadás esetén is.
Tel.sz:+36/70 252-14-79
Adószám:52980367-1-43


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya