2012. március 4., vasárnap

Figyelj a héten önmagadra,még jobban!Ezen a héten rendelkezésünkre áll egy energia, amely segít minket abban, hogy teljességében felfedjük a valós énünket, és a természetünk azon részeit, melyeket kendőzni próbálunk.

Minden nap megjátsszuk magunkat annak érdekében, hogy elkerüljük a félelem és az üresség érzetét, és az egónk munkája ebben nem más, mint hogy igazolja, a maszkunk jól működik. Elképzelhető, hogy viccmeséléssel próbáljuk elkerülni a komoly beszélgetéseket, vagy netán „érzéketlennek” mutatjuk magunkat, és tettetjük, hogy minket nem érdekel a mások véleménye, amikor valójában minden egyes jelentéktelen kritika hatalmas törést okoz.

Nem számít, hogy mivel álcázzuk magunkat, hiszen ez az álca minden esetben ugyanazt takarja: Az igazságot.

Ha elfedjük a félelmeinket, bizonytalanságainkat, a nem túl szép gondolatainkat és szándékainkat, akkor nem leszünk képesek szembenézni velük és leküzdeni őket. Amikor őszinték vagyunk magunkkal szemben az általunk nem kedvelt tulajdonságainkat illetően, akkor az ezek által szabott határok és akadályok többé nem gátolnak minket.

Ezen a héten szánj időt arra, hogy feltégy magadnak két létfontosságú kérdést: „Mi az, amit megpróbálok elkendőzni?... És ehhez milyen maszkot viselek?”

A maszk az, ami elválaszt minket a Fénytől. 

Minél több falat lerombolunk, annál több teret teremtünk a Fény számára!

Képzelj el egy napot a maszkok viselésének szüksége nélkül. Nincs félelem, sem hamis személyiségek. Semmi sem tart már vissza és nincs szükségünk mások jóváhagyására sem.

Az igazság szabaddá tesz.

Minden jót Kívánok!!!!
Kinek hazudsz vajon? Önmagadnak! De miért???
 Soha nem késő a változásra!!!!wiccaanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya