2012. március 16., péntek

A "Szeretet és Fényt küldök" az életben, gyakran használt frázis, de őszintén szólva gyakran nem a megfelelő kontextusban kerül elő. A lényege az, hogy mind képesek vagyunk hatással lenni mások életére azzal, hogy tudatosan csak jó dolgokat gondolunk róluk, és együttérzéssel fordulunk feléjük.

És bár ez igaz, mélyebb értelemben a "szeretetet és fényt küldök" azt jelenti, hogy inkább vagy...unk adakozók, mint befogadók, ez pedig - ahogy a tegnapi útravalóból is kiderült - a kulcs ahhoz, hogy felfedjük Isten fényét és áldást hozzunk az életünkbe.

Sokan aakkor használjuk, amikor valaki felbosszant minket, és azt hisszük, azért küldünk szeretetet és fényt, mert "igazán ráfér" az illetőre. A valóságban viszont nekünk van szükségünk rá. Harcoljunk az ítélkezés és a harag gravitációja ellen, és tartsunk ki az együttérzés tudatossága mellett. Nyissuk ki a szívünket: így a lehető legtöbb isteni fény ragyogja majd be az életünket. Ennek fényében írom én is a könyvemet.Tudom hogy sokan kinevetnek vagy éppen megvetnek ezért,de én vállalom ha kivetet leszek azt is:)Mert nem lehet másképpen Boldogan élni én így tartom helyesnek megélni az életemet wicca ként!
Sok sikert Kívánok mindenkinek egy Új élet kezdetéhez,ahol nem az önző énetek fog pusztulást hozni az életetekbe hanem a Tiszta Szeretet,Boldogságot!!wiccaanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya