2012. október 29., hétfő

Vannak Spirituális csapdák.FEGYELJ!!NE HIBÁZ!!!!!

Észrevetted már hogy alakítunk át mindent, hogy végül rólunk szóljon?

Hány olyan alakalom volt, amikor egy barátod elmesélte a problémáját és te azonnal belementél egy hasonló történetbe magadról, ahelyett hogy igazán odafigyeltél volna és egyszerűen csak mellette lettél volna? Néhányunkat annyira lefoglal, hogy valaki más tragédiájáról milyen leckék jutnak az eszünkbe a saját életünkre vonatkozóan, hogy egyáltalán nem is érezzük át a másik fájdalmát!

Ahhoz hogy spirituális munkával csökkentsük az egonkat, el kell csitítanunk azt a képzetet, hogy fontosabbak vagyunk, mint a másik, mert az egy csapda a spirituális fejlődésünk útján. Lehet hogy teljesen belevetjük magunkat a tanulásba és az életünk megjavításába, de közben elfelejtjük, hogy a spiritualitás arról szól, hogy törődünk másokkal.

Ahogy DRÁGA NAGYMAMÁM mindig mondta: "Amikor azzal vagy elfoglalva, hogy másokról gondoskodj, a Fény akkor gondoskodik rólad!"

Amikor igazán a Wicca útján járunk és a Wicca bölcsessége szerint élünk, akkor arra kell törekednünk, hogy az életünket mások megsegítésének szenteljük.

Figyeld meg, hogy a mindennapi életedben mennyi időt szánsz arra, hogy mások életét jobbá tedd és találj rá módot, hogy apránként egyre többet tegyél!!!!!!!!!!!! Esetleg vállalj több önkéntes munkát, keress egy családtagot akivel rég beszéltél és kérdezd meg hogy van, vagy ebédelj együtt valakivel, akinek igazán szüksége van egy barátra.

Mindegy mi az, csak az a fontos, hogy szívből tedd!!!!!!!!MERT SZÁMOMRA,AMI NEM SZÍVBŐL JÖN,SEMMIT SEM ÉR,CSUPÁN ÜRES IDŐTÖLTÉS!!!!!IDŐPOCSÉKOLÁS!!!! Olyan szándék vezéreljen, amiben csak segíteni akarsz és nem vársz cserébe semmit!

Ha meg akarjuk változtatni a világot, akkor az nem szólhat csupán rólunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ADJ MINDIG ANNYIT,AMIT TE MAGAD IS MEGSZERETNÉL KAPNI!!!!!!!NE FELED EL,CSAK ANNYIT VÁRJ EL MÁSOKTÓL,AMIT TE MAGAD IS ADSZ!!!!!!!Wiccaanya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya