2015. szeptember 27., vasárnap

Empátia-önazonosság....Egységet alkotva!



Empátia-önazonosság....

,,Amíg nem cselekszel, az álmok,álmok is maradnak!Ez így igaz! Ha elfogadod, hogy irányítanak, ostoba vagy!Ezzel a mozdulatoddal, cselekedeteddel fel is adtad Álmaidat barátom, kedves olvasóm!
Írj hát én azt tanácsolom mindenkinek, merjetek álmodni és valóra is váltani álmaitokat!
Spirituális filozófia és a mélység tana az álmod, látomásaid, vizualizációid, dezsavű érzéseid barátom!
Önreprezentáció.
-Önazonosság.
A külső visszajelzések, az első benyomások.
A személyiséged mozgató rugói. Képességeidet, konfliktus kezelésedet,személyiséged sajátosságait fejlesztheted a spirituális filozófia által! Hívják bárhogyan Ufológia, ezoteria, vagy belső kör téged hivatott szolgálni, az életed jobbítását előre hozva, az egyént táplálva általuk!
Önismeret és az önbizalom összefüggéseit javíthatod, szabad akaratod szerint a saját tempódhoz mérten! Nem sietünk sehová, rá érünk tanulni! 
Empátia…
Ó igen…
De én azt tartom, hogy azt követően, amint megfogalmazzák az egyének és el is fogadják az egyéni értékeiket és a másik egyén értékeit is, már el is indult a fejlődés általuk! Empátia. hívd ahogy akarod, csak cselekedj pozitívan és szeretettel ez a lényege az életednek!
A hangsűlyt az eltérésekről az előnyökre helyezd a hátrányok helyett! Na nem egóval és az önző éneddel, azt nem tanácsolom, mert z maga  a pokoli színjáték tere. Nem a Fény útja barátom!
Az empátiát én úgy érzékelem, hogy lehet vele ölni és gyógyítani is barátim! Éppúgy mint a szeretettel, ha a sátán műveli velünk és a szívre hallgatva kiszolgáltatottá válunk általuk .Aztán hopp, maga is maradt az illető, kifosztva megalázva sima kis szürke egérré tiporva egyéniségét, kidobják a férgek, démonok királynői, királyai! Érzelmi inteligencia nélkül, veszélyes az empátia is barátaim! Önismeretre kell, hogy szeretet legyél, azért, hogy meg tudd ítélni jó vagy nem annak akiért épp empatikus kívánsz lenni? Magadnak ártasz-e az empátiáddal barátom, ezt itt a nagy kérdés? válaszod mindig ott rejlik a Lelkedben! 
Nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy nem az önző énről beszélek, most sem!Nem azt szorgalmazom benned, a lángolásra! Önvédelem, ártó gonosz erők ellen az kell! 
Ezt úgy érheted el, ha tudod ki vagy, merre tartasz, mik a saját értékeid ott belül a lelkedben barátom, kedves olvasóm! Ha ezt tudod, nincs aki árthatna neked már! Mosolyogsz majd talán rajta, ha azt hiszi ő győzött le téged, és nem az ő sötét ereje önmagát. Mosolyogj. Én oly szívesen engedem, hogy hülyének nézzenek. Mosolygok csak. Nem fogok kiabálni, veszekedni ostoba emberekkel, démoni erőkkel. Saját fegyvereikkel legyőzhetők, ha szeretettel cselekszel velük szemben is! na ez aztán az empátia barátaim! 
Mint tudjuk jól vannak megnyugtató személyiségek és vannak mérgező, negatív személyiségek is! Nézd meg kikkel élsz naponta, kikkel dolgozol. Hányszor van hányingered és nem tudod miért?
Hányszor fáj a fejed, ,,csak úgy,, ?
Mennyi nyugtatót szedsz ami oly káros rád nézve, hogy azt ki sem tudom fejezni a csodás, színes Anyanyelvünkkel sem, mert nincs rá megfelelő szó!
Megcsal a szerelmed, férjed, te empatikus vagy? Talán gonosszá válsz, mint ők?
A társas lélektant több éves megfigyelésem, és a kutatók megfigyeléseit tanulmányozva, én úgy látom, hogy bizonyos közösségekben, például a családokban növekszik az úgy nevezett pszichés eredetű betegségek száma!
- Szívpanaszok.
- Magas vérnyomás.
- Gyomorfekély.
- Cukorbetegség.
- Örökölt fejfájás.
- Rohamos köhögéses tünetek, fulladásig szinte.
- Impotencia.
-  Frigiditás.
- Idegbeteg viselkedési formák. Kiabálás kommunikáció által, verés, hőzöngés, állandó ugrásra kész feszült hangulatingadozás. 



Ami nagyon furcsa volt számomra, hogy a tüneteik a kezelések során nem enyhülnek, hanem fokozódnak. Tulajdonképpen nem betegek, csak tünethordozók ezek a szenvedő emberek. Ezt tudósaink is kimutatták már oly rég, csak az ilyen szenvedő embernek az egója óriási, és ki is kéri magának, hogy ő nem ilyen, meg olyan. hanem nagyon beteg és gyógyítsák is meg őt, joga van a kórházhoz, a gyógyszerekhez, kezelésekhez! Ezek az emberek tulajdonképpen csak tünethordozók, ahogy az előbb megjegyeztem. Valójában azok a betegek, akik a tüneteiket okozzák!
Tudom nem könnyű ezt elfogadni, de ez tény! 
Empátiából érdemes belehalni a másik szenvedő életébe? Legyen az bár ki! Megéri neked? Ő nem gyógyul általad ebben a formában!
Nem könnyű ez senkinek én jól tudom, érzékelem naponta a hozzám ellátogatók során vagy saját környezetem által is. 
Egy jó tanácsot azért engedjetek meg nekem barátaim, kedves olvasóim. Megéri a fáradtságotok, a lelki önvizsgálatot! Átmeneti teherré válhat az empátiából elkövetett tünethordozás!
Ha képes vagy őszinte lenni önmagadhoz, az jó kiindulópontoddá válik a családod, szerelmed és gyermekeid, munkatársaid környezetére is! Lelki-testi egészségedért légy őszinte önmagadhoz kérlek szépen, tanácsolom, mérlegelj és cselekedj Pozitívan!
Egy kis pihenést javaslok most. Finom teát vagy természetes gyümölcslevet és lazulj el kicsit.

Most, hogy kifújtad magadat, vedd elő a naplófőkönyvedet, vagy az árnyak könyvét ahogy nevezed és a tollat.Lassan olvasd el kérdéseimet és válaszolj tiszta lélekkel önmagadnak a kérdéseimre.
Ne feledd téged szolgálnak és érted vannak! 
- Nem támasztasz te nagy követelményeket a családtagjaid felé?
- Önmagaddal szemben is ilyen szigorú vagy,
- Szoktál véleményt mondani egy dologról, könyvről bármiről úgy hogy nem ismered a tartalmát?
- Ha családtagod vagy barátod kollégás hibázik valamiben, szoktad úgy mond pedagógiai célzattal, rákiabálni a múlt tényeit?
- Tudsz egyáltalán megbocsájtani?
- Milyen szempontból tekinted magadat erős egyéniségnek?
- Miért?
- Van jól nevelhető gyermek anyuka?Ha a jó nevelt anyuka szívdobogást kap, ha a gyermeke rossz talán, mit szólsz hozzá?
- Van rossz nehezen nevelhető apuka? Ha az apuka a nehezen nevelhető gyerek édesapja alig rezdül össze,ha gyermeke rossz példát mutat a felnőttek, gyerekek előtt, mi a véleményed az édesapáról?
- Mit jelent neked ez a közmondásunk? A cél szentesíti az eszközt?
- Mennyire fontos neked, hogy a környezetedben élők, jól érezzék magukat?
Szoktál hazudni másoknak?
- Saját erkölcsi normáidat rákényszeríted-e másokra is?
- Mi a véleményed az emberi élet értékrendjéről?
- Mitől szokott hányingered lenni, milyen élethelyzetek kapcsán?
- Érzed, hogy ha egy bizonyos személy vagy személyek között vagy energiád elfogy és álmossá válsz, hiába iszod a kávét, kávéval?
- Szeretsz inkább a mások magánügyeivel foglalkozni, ahelyett, hogy a sajátodéval foglalkoznál?
- Könnyen elmondod észrevételeidet, véleményedet bárkinek?
- Szeretsz büntetéseket kiosztani?
- Szerinted a büntetés vagy jutalmazás a hatásosabb módszer?
- Belátod ha hibáztál?
- Tudsz bocsánatot kérni?

Na szépen sorban, ha választ adtál a kérdésekre és őszinte voltál most az egyszer legalább magadhoz, már óriási gyógyulást idéztél elé a Lelkednek, amit a tested is követni fog majd! Ne hagyd abba a tiszta szó aranyát barátom, kedves olvasóm! Ez maga a gyógyulásod útja, a káoszból kivezető út maga a Tudatosság a Pozitív élet felé! ,,

A test és a lélek örökös harca a gonosszal IV.
Szerző: Fehérvári Judit wiccaanya
Szerzői joggal védett Artisjus által!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sok Sikert Kívánok Mindenkinek a Tudatos Élethez!wiccaanya